Keuzevrijheid bij digitale infrastructuur

Om de digitale infrastructuur mogelijk te maken zijn er talloze partijen noodzakelijk. Dat begint al bij de stroomvoorziening die noodzakelijk is om de elektronische apparatuur te voeden en weer af te koelen. Daarnaast zijn er ook de apparatuur zelf, de ruimte waar deze binnen draait, de verbindingen naar het internet en de digitale systemen en toepassingen bovenop de fysieke infrastructuur.

De verschillende onderdelen waar digitale infrastructuur uit bestaat geeft u veel keuzevrijheid ten aanzien van hoe u uw behoefte aan hosting wenst te regelen. U kunt er voor kiezen om zelf een datacenter te bouwen in uw eigen bedrijfspand tot aan dat u uw hosting volledig uitbesteed en daarbij zelfs het volledige beheer van uw digitale toepassing door uw hostingbedrijf laat verzorgen.